ŞIRNAK / SİLOPİ - 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu

Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması

Nis

KTS Faaliyetleri kapsamında Samih KILINÇ koordinesinde " Türk Eğitim Tarihi, Eğitim Sİstemleri ve Politikaları" konulu sunum okulumuz öğretmenlerine yapılmıştır.

May

Okulumuzun Z-Kütüphanesi Kullanımı Aktif Bir Şekilde Devam Etmektedir.

May

"Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi tüm Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip okullarında uygulanmak üzere hayata geçirilmektedir.

Mrt

İlim, hikmet, sanat ve spor alanlarında rol model olacak örnek şahsiyetlerin isimleri, dersliklere, koridorlara, atölye, salon veya mescid alanlarına verildi.

Mrt

Öğrencilere Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki değerler konulu Seminer Verildi.

Mrt

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi, Dogu ve GüneyDoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi zaferinin şehitleri ile ilgili anma programı düzenlendi ve hatimler indirldi.

Şbt

Rehber öğretmenlerimiz Gamze Karaman ve Muhammed Ali Demircan "Sınıf Rehberlik programı,sınıflarda ortak dil ve aidiyet duygusu oluşturma "konulu seminerde öğretmenlerimize bilgi verdi.

Şbt

Okulumuzda Edebiyat Sokağı Oluşturduk.

Ara

Okul tanıtım günleri kapsamında öğrencilerimizle ilçemizdeki sınavla öğrenci alan liseleri gezdik.

Kas

Öğrencilere  okuma alışkanlığı kazandırmak amacı ile okulumuzda okuma köşesi kuruldu.

Kas

Okulumuz Beden eğitimi Öğretmeni Rehberliğinde Okul Sporlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Kas

Okulumuzda Deneme Sınavı Gerçekleştirildi.

Okulumuzun Tanıtım Videosu Yayınlandı.